Minun ensimmäinen ruokaviikko
Ruokien keksiminen sujui lopulta helposti ja safkat onnistuivat melko mainiosti, toisin kuin tänne kirjailu.
Viikon ruokalista
- Tonnikala cannelonit
- Corn Chowder
- Punajuuripihvit
- Uunijuurekset
Tonnikala cannelonit
lähde: Myllyn paras tonnikala canneloni
Tämä tukottava tonnikalamättö upposi ajoittain jopa käpöille. Osa tuomaristosta tuomitsi sienet omituisiksi, jonka vuoksi seuraava inkarnaatio reseptistä toteutettaneen ilman näitä.
Corn chowder
lähde: Jamie Chowder
Chowder, tuo lohturuokien arttu viskari, on siis mämmin koostumuksen omaava tuhti keitto. Tietääkseni amerikassa chowdereita harrastetaan enemänkin, suomessa taas muhennokset on pruukattu vedellä lisukkeiden kera, jotka tässä siis on upotettu liemeen. Meitsille tippui ja aion varmasti tehdä uudelleen. Osalta heikoimmista syöjistä alkoi puntit tutista varsisellerin ylivoiman edessä, jota kieltämättä laitetaan reilulla mitalla. Ohjeessa ei mainittu suolaa, jota tämä kaipasi. Yrttinä käytettiin ruohosipulia, joka toimi hyvin, mutta mikä tahansa combo käy varmasti.
Punajuuripihvit
lähde: Apukokin keittokirja s.125
Nämä juurespihvit olivat todella helppoja valmistaa ja maistuivat kaikille. Näitä nautittiin maksimaalisen vaihtelun saavuttamiseksi uunijuuresten, vuohenjuuston, broilerifileiden ja salaatin kanssa. Loistava koostumus ja halpaa ku shampoo.
Uunikasvikset
lähde: Apukokin käsikirja s.123Hyvä peruslisuke, jota syötiin nyt erinäisten asioiden kanssa. Vihanneksiksi tuli tällä kertaa juureksia: lanttu, porkkana, batatti ja selleri.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti